senai jau veziau. tad daug kur jau pasikeitus sistema.
anksciau vezdavau prie simioro, taciau ten uzsukes buvau db pradejo pasakot apie kazkokius siuntimus analizems daryt. tad neatrodo patikimai.
kas zinot kur kaune brangiai ir sazinigai superka katalizatorius.
siulikit viska ka zinot su patirtais atsiliepimais ar be ju
as atsirinksiu
OAF GSi
125kw 2.5l
OCA SAPNELIS project
...kw 2l
OCB
33kw 1.2l
mk2 darbine duja
60kw 1.6l
OCA pilniausia komplektacija
60kw 1.7D isuzu power
O ten prie Simioro labai super yra viskas. Ko tau ta ekspertizė trugdo? Palauki 15min ir ateina, pasako viskas. Aš už Civic'o gavau 92lt, taikrai manau neblogai.
Evaldas wrote:O ten prie Simioro labai super yra viskas. Ko tau ta ekspertizė trugdo? Palauki 15min ir ateina, pasako viskas. Aš už Civic'o gavau 92lt, taikrai manau neblogai.
seniau girdejau, kad ten daugiausiai duoda kaune uz katalizus.beje pridaves katalizatoriu vietoj gali nusipirkti skaniu bandeliu
We're running against the clock my man, it's time my man, time is speed, speed is time...
861578322 pats atvaziuoja i vieta.Kiek teko susidurt vienas is daugiausiai mokanciu kaune,na nebent ten prie tu bulkuciu,apie juos irgi girdejau,bet jei suda atvesi tai suda ir gausi.
jau visose skupkese katalizoku turi aparatus tyrimams,niekas nebeperka na ura nes gali apsigaut konkreciai...skirtingos masinos skirtingai ir moka,plius dar tyrimas.brangiausiai duoda uz 2.5 tdi katalizus!Manau salia manes cia geriausias variantas priduot,nes neapipisineja,jie taip pat kazkur ir turguj auto turi skupke.
underground customs:remonto bei tobulinimo paslaugos 8 683 11198 rps13
Syncro wrote:861578322 pats atvaziuoja i vieta.Kiek teko susidurt vienas is daugiausiai mokanciu kaune,na nebent ten prie tu bulkuciu,apie juos irgi girdejau,bet jei suda atvesi tai suda ir gausi.
Nu tai taip ir turi būt. Mokės čia tau kas nors už niekam tikusį dudelius pinigus
dekui visiem. is duotu dvieju pasiulimu gryzau y ta pacia vieta kur ir anksciau veziau.
birzelio 23 g. esanti masinoje superka , o pasakius kad isimtas nukreipe y automobiliu turgu. taciau del laiko stokos ir tingejimo ieskot per visa turgu gryzau prie simioro ir per 10min paskaiciavo.
gauta uz opel calibra 1.25kg x 228lt(kilogramo kaina) = 285lt
OAF GSi
125kw 2.5l
OCA SAPNELIS project
...kw 2l
OCB
33kw 1.2l
mk2 darbine duja
60kw 1.6l
OCA pilniausia komplektacija
60kw 1.7D isuzu power
WazZuP wrote:seip o koks adresas tos vietos prie simioro ? sory bet nlb pazystu ir zinau
VI forto žiedu varai ir leiskis žemyn link Petrašiūnų, nusileidęs kalnu po dešine puse rasti stotelę (pati pirma) ir už jos už kokių 5-10metrų įvažiavimas į teritoriją (vartai darinėjami, sargas) tai vat ten.
Last edited by Evaldas on 04 Nov 2010, 01:21, edited 1 time in total.
WazZuP wrote:seip o koks adresas tos vietos prie simioro ? sory bet nlb pazystu ir zinau
XI forto žiedu varai ir leiskis žemyn link Petrašiūnų, nusileidęs kalnu po dešine puse rasti stotelę (pati pirma) ir už jos už kokių 5-10metrų įvažiavimas į teritoriją (vartai darinėjami, sargas) tai vat ten.
firma vadinasi NOVITERA. as irgi ten pridaviau rudeny nuo bmw e30 318i,buvo 1,250kg,tai irgi pasake ekspertize darysim,sakau tai kiek mokat uz kg sako nuo 100 iki 600lt. padare palaukiau apie 15 min atejo paskaiciavo,gavau 624lt,plius dave kvapa i automobily ir ziebtuvely dovanu. islekiau patenkintas.
ar tikrai nesuklydai rasydamas gautos sumos ar priduoto svorio,nes siemet daugiau nei 2.5 tdi katalizatoriai niekas nekainavo,uz situos duoda kazkas apie 350lt
underground customs:remonto bei tobulinimo paslaugos 8 683 11198 rps13