Klausimas dėl ca18det ( greičiausiai kompensatoriai)
Re: Klausimas dėl ca18det ( greičiausiai kompensatoriai)
deja
nors kas cia zino, ramas jau db taip sneka paie rb 
We're running against the clock my man, it's time my man, time is speed, speed is time...
ner ka sneket vis tiek viskas aisku apie caskes,kol vaziuoja tai gerai o po to likimas metalo skupkei 
underground customs:remonto bei tobulinimo paslaugos
8 683 11198
rps13
8 683 11198
rps13
Vaziuoja ir poto jei tvarkingai surenki, tik turbut, kad vienintele lietuvoj TVARKINGAI surinkta caske yra pas airboga, poto dar viena prancuzijoj, daugiau nebezinau 
We're running against the clock my man, it's time my man, time is speed, speed is time...
simioras wrote:manau labai teisingas zmogaus poziuris i caskegweedo wrote:geriau kartais yra nerasyti negu rasyti bele kao i caskes motora reikia kuo maziu investuot, nes taip ar taip ji prades barsket...
dar vienas egzpertasner ka sneket vis tiek viskas aisku apie caskes,kol vaziuoja tai gerai o po to likimas metalo skupkei
nebuciau turejes,mates bei ciupinejes tai ir nebuciau "egzpertas" 
8 683 11198
rps13
8 683 11198
rps13
tai kame bedos ca ???
simioras wrote:nebuciau turejes,mates bei ciupinejes tai ir nebuciau "egzpertas"
Is vieno vienintelio atvejo, apie bendra ca'skiu "populiacija" nuomones susidaryti negalima
ne is vieno, gyvas velnias caskiu stipriai pavargusiu, metai daro savo, kaip ir sakiau dar kiek laiko praeis ir jaunesne karta tapati vems apie sra
nors as ir taip, gal daugiau is principo nekenciu sito motoro ir jo niekamtikusios galvos stukturos 
gal ir pasens sras,bet bent jo alkunekas teisingesnis nei caskes,kas ramiau
8 683 11198
rps13
8 683 11198
rps13
as nemates pazerto ca, bet isivaizduoju ,kad is principo yra rb 25 su nupjautais 2 cilindrais
viskas gut su tais rb . tik labai brangu
kas galvoja apie rb 26 gal geriau rinkites 2 juozus
kas galvoja apie rb 26 gal geriau rinkites 2 juozus