ismetimo sistema
- romkasponka
vat del visu situ reikalavimu niekas lietuvoj ir nedaro, nes reikalavimai kosminei , o ..... 
lankstant lietuvoj, ner tokiu stakliu kurios nedarytu vamzdzio susiaurejimo lenkimo vietoj, nes visi naudoja pigesnes stakles kurios traukia o ne stumia
tai tolygu siulem.
virinant kad nebutu viduj slenksciu reik leisti argona vidun, o tai kainuoja nemazai, tada nebuna jokiu slenksciu
beto visad yra galymybe isportinti slenksti 
o visu geriausias prikolas yra tame kad visoms lietuvoje vazinejancioms auto perdarytom tai ne motais, nes tai NEDUODA JOKIO POVEIKIO, nes joms dar toli iki to barjero kai tai(ismetimo sistemoj) turi poveiki
galbut beda ira sisitemoj is lempos(pagal ineta)...
as net nekalbu apie auto standart biski modifikuotas.
sakyciau maziau reik viskuom tiket
lankstant lietuvoj, ner tokiu stakliu kurios nedarytu vamzdzio susiaurejimo lenkimo vietoj, nes visi naudoja pigesnes stakles kurios traukia o ne stumia
virinant kad nebutu viduj slenksciu reik leisti argona vidun, o tai kainuoja nemazai, tada nebuna jokiu slenksciu
o visu geriausias prikolas yra tame kad visoms lietuvoje vazinejancioms auto perdarytom tai ne motais, nes tai NEDUODA JOKIO POVEIKIO, nes joms dar toli iki to barjero kai tai(ismetimo sistemoj) turi poveiki
as net nekalbu apie auto standart biski modifikuotas.
sakyciau maziau reik viskuom tiket
Kaune, teko susidurti su:r7kyc82k wrote:lankstant lietuvoj, ner tokiu stakliu kurios nedarytu vamzdzio susiaurejimo lenkimo vietoj, nes visi naudoja pigesnes stakles kurios traukia o ne stumiatai tolygu siulem.
"DUSLINTUVAI, UAB filialas
Birželio 23-iosios g. 23A, LT- 50220 KAUNAS
Telefonas: (37) 335158"
Tai jie gyresi, kad lanksto su italikom staklem. Anot ju, lietuvoje tokios stakles yra tik kazkur siauliuose dar, bet ten jie (tie kur siauliuose) smulkme neuzsiima, tai atseit realiai sitie kaune vieninteliai lietuvoj, kurie gali islankstyti "kokybishkai" kad ir 76mm diametro vamzdi. Seip pats ciupinejau ten kelias ju lankstytas 76mm alkunes - na tikrai atrode kokybishkai islenkta, be rauksliu ir pan., ir kaip pavyzdi rode kitur lankstytu su raukslem ir t.t. Na aisku uz gryna piniga nereiktu gal priimti visko, ka jie ten kalbejo, bet kam reikia - gali nuvaziut ir pasiziutre, gal tikrai jie ten gerai islanksto, nes man tai tik privirinti 76 mm vamdzio gala reikejo ir galini bakeli
P.S. prie mano akiu ten jie kazkoki stora vamzdi lankste, kai buvau, tai lyg ir graziai jis ten lenkesi
EVO VIII GSR SSL (sold)
EVO X MR
EVO X MR
Vienas garazinis man pasakojo, kad lanksto taip:
pripila vamzdi vandens ir abu galus sandariai uzvirina, tipo gaunasi be rauksliu ir nereikia jokiu ypatingu stakliu. Taip daro visokius lankus dzipams. Itariu su plonasieniu kazin ar kas gautusi
pripila vamzdi vandens ir abu galus sandariai uzvirina, tipo gaunasi be rauksliu ir nereikia jokiu ypatingu stakliu. Taip daro visokius lankus dzipams. Itariu su plonasieniu kazin ar kas gautusi
yugoslavas@satanis.tas
ToyotaCelica turbo 4WD Grp A Rallye GT-Four Carlos Sainz Limited Edition
Chrysler Voyager 3.3LE Grim Reaper Edition grabovozas by MS Design
ToyotaCelica turbo 4WD Grp A Rallye GT-Four Carlos Sainz Limited Edition
Chrysler Voyager 3.3LE Grim Reaper Edition grabovozas by MS Design
- romkasponka
idomiai, esu girdejes tik apie smeli, bet vanduo tai super turetu buti, nes jis nesusispaudzia! tik sandariai viska uzvirinti reiktu ir skyle vandeniui uzpilti reiktu palikti, i kuria koki varzta veliau galima butu isukti..Sheikhas wrote:Vienas garazinis man pasakojo, kad lanksto taip:
romkasponka
E30 318is M42 (užšaldytas projektas)
E36 318is M44 DD
E83 3,0d
Vilnius
E30 318is M42 (užšaldytas projektas)
E36 318is M44 DD
E83 3,0d
Vilnius
jie nieko patys neturi, perkasi is kitur, o stakles pas juos baisei senos, esme kad yra vienas meistras ten neblogas, tai sulanksto kaip reik....laimonas wrote:bandykit kaune birzelio g.,bet anksciau tai jie patys lankstydavo.
seip paprasciau ir greiciau is alkuniu susivirint, reik tik svarkes normalios o ne tos kur servisuose turi
antera prekiauja nerzu, ir turi visokiu. aluminizuotu tai autoringe buna visko.
reik tik pataikyt momenta kai atsiveza.
- romkasponka
Re: ismetimo sistema
gal kas turi kontaktus kienonors kas galetu pagaminti ismetimo bakeli?
ziurint koki bakeli ir is ko. jei nekosmini tai galiu.

868938786
868938786
Noriu savo masinytej pagamint tiesioginy ismetima nuo pat turbinos, taciau nerandu kas kaune tuo uzsiimtu, nereik man jokiu ten mandrybiu, tik pageidavimas 3 coliai ir nerzaveika, taip reiketu ir rezonatoriau. Taigi jei kas ka turit pasiulyt ar patys norit pasisiulyt rasykit PM ar email sarunas.and@gmail.com , galit ir sms ar skambint 867780096
Piktas švedas Volvo V70 2,5 T+TD04-16T
Saab 9000 (~95m., 2.0 T.)duskinas wrote:O masina kokia?
Nieks ir nesigincija..