Tai jaigu ne paslaptis pasidalinkit informacija.Tuo paciu isvengs zmones nuo bereikalingu postu ju projektu skiltyse.
As jau irgi turiu om606 td planai deti y s14,laukiu naudingos informacijos apie situos variklius

Tai va ko as ir klausiu,ar neina y mechaniny siurbly sukist om606 plundzerius?ir iki kiek atsukt eitu ag?Dariusmientas wrote:Elektroninio siurblio nerekomenduoja naudot, nes pagrindine ju problema ivairiausi "limiteriai" sukiu, niutonmetru ir pan. slamstas, kuriuos labai sunku isjunkt ir padaryt, kad siurblys veiktų korektiskai, del tos priezasties visi tiesiog meta juos lauk ir deda mechaninius.
Butu kaskas naujo dar nebandyto,nematyto su dauk dauk nmpulsasz wrote:Afigenai s14 su merso zyzelio varikliu.Keep going
Na nisanas su om606 negreit pasirodys nes metus nebusiu lt,bet per ta laika susirinksiu visas dalis ir informacija.MBLORINSER wrote:idomu konkurencija dideja. tarp dyzeliu ir dar tokiu pat varikliu tik skirtinguose kebuluose. noreciau vienoi trasoi juos pamatyt. kreipkis i Savitas jis gimdo 330 STD projakta jau daug i prieky pazenges siuo klausimu. Laukiu nesulaukiu kada jis man duos su juo prasinest Zalumynu kvartale
Mano busimas proektas yra biudzetinis,yra skirta tam suma y kure reiks tilptiMBLORINSER wrote:turi metus laiko pataupyt

Na tas zmogus esu asvikis_s wrote:Radau zmogu kuris daro mini projekta su om605,tai mechaninis OM602.962 siurbys ysidejo be dideliu sunkumu![]()
Pradzioi testuosis bandys su standartiniu mechaniniu siurbliu![]()
Makarskas?vikis_s wrote:visgi vienas zmogutis lietuvoi programuojas om605 standartiny siurbly,siuo metu ziuri kas gausis su standartine turbina,ir po kiekvienu pakeitimu matuosis variklio gale. tai kodel vimota sake kad su sitais siurblei nieko nebus
vikis_s wrote:visgi vienas zmogutis lietuvoi programuojas om605 standartiny siurbly,siuo metu ziuri kas gausis su standartine turbina,ir po kiekvienu pakeitimu matuosis variklio gale. tai kodel vimota sake kad su sitais siurblei nieko nebus