2004 metu, baltos spalvos. Balti 17 '' ratlankiai.
Jei kas kur pamatysit - pasukit man 8687 50770 na arba policijai.
Nesupainiokit su xennon'o

p.s. Paplatinkite sita po forumus, jei nesunku. Man kazkaip ne tai galvoj.
Patikrink gal kas nuveze i saugojama aikstele uz pazeidima.spade wrote:Taigi. Pavogtas mano wagonas.
2004 metu, baltos spalvos. Balti 17 '' ratlankiai.
Jei kas kur pamatysit - pasukit man 8687 50770 na arba policijai.
Nesupainiokit su xennon'oPas ji 2002 (?)
p.s. Paplatinkite sita po forumus, jei nesunku. Man kazkaip ne tai galvoj.
Kiek pamenu - pirma karta palikau... Niekad anksciau nesu palikes.pavlucho wrote:daznai tu ja ten prie slagbaumo palikinedavai? b... geras rajonas pas mus pasiima po masina karta per 2 metus.
pzdc...spade wrote:Kasko ne. Juk Subaru nevogia
cia reiks suprast, kad naloga susimoket ir susigrazint?xennon wrote:Rasyk i vagiu, t.y. A2 radija sms. Mes taip 2 masinas suradom. Ne uz dyka aisku...
Net nemaciau sita posta pries savaite. Retai bunu ciasaukstas wrote:tu parašyk spade'ui į PM savo numerį, pasuks gal tau?
gaila, kad tik dabar parašei, prieš savaitę dar tikrai "karštosios" buvo... dabar jau atvėsę...
Argumentuok. Ar rasai kad tik rasyti ... ?Meganius wrote:Gal jau šita tema seniai turėtų būtų pašalinta arba bent jau ne stick'y?
Viskas čia gerai!Meganius wrote:Temai 4 metai, tai argumentų daugiau ir nebereikia.. Kam ją pakabintą pačiame viršuje laikyti? Kol buvo reikalinga žmogui pagalba ieškant pavogto automobilio, tai viskas ok ir supranatama.