Jei konkreciau, tai ohlins verstas reguliuojamas dujinis. Labai jau nesinori ju ismesti...
Gal kas zino, kur toki daikta galima restauruoti? Butu saunu, kad restauruotu gerai. Aisku ne uz nauju amortiku kaina
Dekui!
Tikiu... Jei ne paslaptis, kiek? Ir kaip kokybė, nežinai? Įdomu, kiek jis laikys...duskinas wrote:Tik prieš savaitę restauravau pas Kupstą Bilsteiną dujinį verstą. BRANGU!
Padare dujini, ar tiesiog tepalini?duskinas wrote:Tik prieš savaitę restauravau pas Kupstą Bilsteiną dujinį verstą. BRANGU!
dariau kazkada pas kupsta b6 bilsteinus 2, atidaviau dujinius pasiemiau tokius pat kaip ir, vnt kaina restorinimo 200 pinigu buvo su pakietinimu ir eigos pamazinimuromkasponka wrote:Padare dujini, ar tiesiog tepalini?duskinas wrote:Tik prieš savaitę restauravau pas Kupstą Bilsteiną dujinį verstą. BRANGU!
Dėkui, įdomu. Manau reikėtų ir man eigą mažinti, nes su žemintom spyruoklėm jis labai jau susispaudęs buna...kamuto wrote:dariau kazkada pas kupsta b6 bilsteinus 2, atidaviau dujinius pasiemiau tokius pat kaip ir, vnt kaina restorinimo 200 pinigu buvo su pakietinimu ir eigos pamazinimuromkasponka wrote:Padare dujini, ar tiesiog tepalini?duskinas wrote:Tik prieš savaitę restauravau pas Kupstą Bilsteiną dujinį verstą. BRANGU!
350lt. bet čia dėlto, kad praktiškai viską reikėjo keist, įskaitant ir štoką.. Kitu atveju gal būtų buvę pigiau.GreddyMR2 wrote: Tikiu... Jei ne paslaptis, kiek? Ir kaip kokybė, nežinai? Įdomu, kiek jis laikys...
dujinį, kaip ir buvo.romkasponka wrote: Padare dujini, ar tiesiog tepalini?
Siūlų g. dujinių nedaro.. tiksliau daro iš jų tik paprastus tepalinius.fotonas13 wrote:mano asmenine patirtis, kad neverta. Dare kaune siulu g. uz gelezinkelio tilto.
laike viena sezona street naudojimo.
Siūlų g. dujinių nedaro.. tiksliau daro iš jų tik paprastus tepalinius.[/quote]fotonas13 wrote:mano asmenine patirtis, kad neverta. Dare kaune siulu g. uz gelezinkelio tilto.
laike viena sezona street naudojimo.