Buna atveju, kai tokiais rezimais reikia stabdyti. Mieste amplitudes mazesnes, bet visko pasitaiko.
Kaip sugadinti stabdzius - zinau, bet to nesiekiu. Noriu gero ir patikimo daikto.
Stabdziu diskai
- romkasponka
Na nepyliau as ant ju vandens... Bet mintis buvo - sustojau, a is priekio dumai kamuoliais verciasi - pasilenkiu prie ratu, a ten diskai raudoni. Nu tai pagalvojau kad per ilgai intensyviai stabdziais naudojausi... Cia pirma karta. A kita karta tai net neziurejau - zinojau kad cia sabdymo rezultatas. Ale uzkaite vienu metu geriau stabde, o paskui beveik visai nustojo stabdyti... Jausmas geras, vaziuoji beveik ant kritines ribos, spaudi stabdzius - a anie kazkur dingo. Taip kad jei kas naudojat miesto automobili ne kaip tik kaip transporto priemone nusigauti is tasko A iki tasko B, stabdziu tobulinimas tikrai nera blogas dalykas.romkasponka wrote:ash sakau, jei uzkaitinsi ir staigiai ataushinsi, buna ten fokusu tada..
Eli
Nissan Silvia S12 GranPrix, FJ20E inside
drisiu papriestaraut. girdejau as tavo atveji, bet as nekarta prie to paties brc stabdydavau nuo 200 iki mazo greicio (apsisukimui). ir nieko, stabdziai vietoj.spade wrote:Siaip jau vieno stabdymo nuo 200 uztenka su S13, kad viskas butu normaliai
Z750S
http://www.skydive.lt
http://www.skydive.lt
ta prasme tais atvejais kai stabdzei "dingsta" kada buvo keistas DOT ?
nes pas mane jis senai nekeistas, tai tarkim palakscius 80-120 mieste intensyviai nuo naujininku iki seskines, tai apie saltoniskiu man kartais sminga pedalas,(blec koks nejaukus jausmas:twisted: ) kaip kad guminis ar oro butu ?? ramei tai bele kiek vazinek ir stabdyk, px. turiu itarima stabdziu skisti. beje poto varant i kalna ir toliau netgi ramei jauciasi kad stabdziai klynija vos vos, nors suportus perinkau jau 2 kartus nes itarinejau juos....
:D
vat ir mintis kas ce trumpina? aisku viskas paaisketu pakeitus DOT , liktu kaladziu kalte? emiau is tekstaros mol kazkokias japan.nepigias....
nes pas mane jis senai nekeistas, tai tarkim palakscius 80-120 mieste intensyviai nuo naujininku iki seskines, tai apie saltoniskiu man kartais sminga pedalas,(blec koks nejaukus jausmas:twisted: ) kaip kad guminis ar oro butu ?? ramei tai bele kiek vazinek ir stabdyk, px. turiu itarima stabdziu skisti. beje poto varant i kalna ir toliau netgi ramei jauciasi kad stabdziai klynija vos vos, nors suportus perinkau jau 2 kartus nes itarinejau juos....
vat ir mintis kas ce trumpina? aisku viskas paaisketu pakeitus DOT , liktu kaladziu kalte? emiau is tekstaros mol kazkokias japan.nepigias....
Pirk nors miesto versijos Feredo is Alternos(priestai nusitekines/pasikeites diskus ir sudejas visas antivibracines/termo ploksteles ir isvales darbinius pavirsius) - tikrai rezultatas gali buti geresnis. Priklauso kaladeliu/disko misinio suderinamumas ir stabdziu skysti prasiplovus sistema keisciau i DOT 5 taskas kazkiek. Nes kai savo Fiestai (tai kur stabdziu diskai ikaisdavo iki raudonumo) pasikeiciau tikrai moraliskai geriau stabdyti pradejor7kyc82k wrote:emiau is tekstaros mol kazkokias japan.nepigias....
Nissan Silvia S12 GranPrix, FJ20E inside