DW hub' ai
Re: DW hub' ai
neturi ka veikti ?? eik geriau paieskok paveksliuku su sulauzytom rotom 
cia ziuriu dauguma tik iesko prie ko prikibti
hold on gwee!
sitos stebules tikrai idomiai atrodo.. o koks is ju rezultatas? Na turiu omeny priekiniu ratu issukimas?
MAX ale padaro 55 laipsnius.. as apie jas daugiausiai mastau pakolkas..
sitos stebules tikrai idomiai atrodo.. o koks is ju rezultatas? Na turiu omeny priekiniu ratu issukimas?
MAX ale padaro 55 laipsnius.. as apie jas daugiausiai mastau pakolkas..
- Attachments
-
- NissanS14Zenkihitmancrazyangle.jpg (58.91 KiB) Viewed 5232 times
-
- PartsshopMAXspindlesside.jpg (24.7 KiB) Viewed 5232 times
MAX'o hubai idomus
galvojau gal ir imanoma netgi padaminti tas apatines U formos dalis, nes čia kaip suprantu stock knuckle su privirintom apaciom prie kuriu sukasi traukės ir reglamentuoja jog 52 angle
DIoXIDaZ wrote:MAX'o hubai idomusgalvojau gal ir imanoma netgi padaminti tas apatines U formos dalis, nes čia kaip suprantu stock knuckle su privirintom apaciom prie kuriu sukasi traukės ir reglamentuoja jog 52 angle
neitema as cia bet, mano DW vairo k. traukes kaip shianden pastebejau sutrukusios per suvirinimo vieta (kur TIGu) tesiai per siule ir kliba buvau apakesgweedo wrote:http://www.youtube.com/watch?v=l1_Shluq8wA
trbt del to ir ispardave forume, o ne per shop' a gaideliai 
perspek ta zmogu kuris pas tave nupirko tavo pora tegu patikrina nes luzt galimanau bet kada o pasekmes gali but liudnos!gweedo wrote:trbt del to ir ispardave forume, o ne per shop' a gaideliai
savo as dar nufotkinsiu ir nusius i DW paziuresim ka jie pasakis
berods pas Fiesta jos dbr, Ramas buvo pasiemes
nu nors imk ir bek i garaza tikrint
buvau as ten truputi issiardes , bet nieko nepastebejau
...nelabai ir ziurejau 
reiks kada paziuret .
imesk foto ir cia
buvau as ten truputi issiardes , bet nieko nepastebejau
reiks kada paziuret .
imesk foto ir cia
nu ,kad ledas pas mane buvo
dar isemes apziurejau .jokio klibesio. nebijok fiestai viskas pas tave gut...
traukes
kliba abejose vietose pas vienas, pas kita kuris netrukes per suvirinta vieta kliba tik prie oboliuko
kliba abejose vietose pas vienas, pas kita kuris netrukes per suvirinta vieta kliba tik prie oboliuko